Portretfotografie

“De grote kwaliteit van een portretfotograaf is dat hij zijn model kan laten vergeten dat hij/zij wordt gefotografeerd. En dat hij kan wachten op de transformatie van bekeken object tot ware ik. Nico kan dat. Fotograferen is psychologie”.

Met meer dan 300 publicaties op het internationale platform 1x.com is het werk van Nico niet alleen herkenbaar door zijn lichtgebruik, de modellen op zijn foto’s stralen rust en zelfvertrouwen uit.

“Prachtig portret van Karlijn, Nico. Ik kan jouw werk er zo uithalen!”

“Not a kind of look you often see in portraiture. Honest. Powerful. Sad. All is there. Speechless.”

“Wonderfull, I really like how you show your models ‘as they are’. Somehow you manage to bring across a person, not just an image.”

contact

WERKWIJZE

Na de kennismaking bekijken we de door jou meegebrachte kleding en kiezen we poses die bij jou passen. Inspiratiefoto’s kunnen ter ondersteuning gebruikt worden, maar het gaat erom dat jij je goed voelt.
Omdat ik veel werk met modellen zonder ervaring ben ik gewend om instructies te geven. Ik laat je niet aan je lot over! Ik stuur de beste foto’s naar je toe via wetransfer. Jij beslist uiteindelijk thuis welke foto’s je wilt hebben. Die foto’s bewerk ik na.

TARIEVEN

3 foto’s € 60,- (minimale afname)

Volgende foto’s zijn € 10,- per stuk.

Prijs groepsportret is afhankelijk van het aantal personen.