Portretfotografie

Heb je er wel eens over nagedacht om een portretfoto van jezelf te laten maken? Gewoon als aandenken voor jezelf, voor je oma, om aan je geliefde te geven of voor zakelijke doeleinden zoals je website, CV of LinkedIn. Of wil je een portretfoto met anderen erbij: je geliefde, je kinderen, je broer, je zus, je vrienden, je favoriete vogel, wie of wat dan ook. 

Ja? Neem dan contact met mij op!

Ik bespreek dan met je waarvoor de foto bedoeld is, om hoeveel personen het gaat en hoe je op de foto wil. Vervolgens doe ik een prijsopgaaf en maken we een afspraak voor een shoot in mijn studio.

 

WERKWIJZE

Tijdens de kennismaking in mijn studio leg ik uit hoe de shoot verloopt. We bekijken de meegebrachte kleding en we kiezen opstellingen die daarbij passen. Na iedere ronde selecteren we de foto’s  die voor nabewerking in aanmerking komen. Jij beslist uiteindelijk welke foto’s nabewerkt moeten worden.

De wijze van versturing is via we transfer dus ik vraag ook om je emailadres. De foto’s worden verstuurd in hoge resolutie. Ik verstuur geen onbewerkte bestanden.

TARIEVEN

3 foto’s € 50,- (minimale afname).

Volgende foto’s zijn € 10,- per stuk .

Alle foto’s worden nabewerkt en verzonden via wetransfer.